Van bewust naar gezond

PATIENTVERHALEN

‘Gespannen baby met veel huilen’

Wij zijn afgelopen maandag trotse ouders geworden van ons 2e dochtertje, Valerie genaamd. Ze is echter ‘s-nachts zeer gespannen: wij zien nu 2 nachten letterlijk elk uur van de klok. Valerie trilt vaak en huilt elk uur. Dit wordt ook bevestigd door de Kraamzorg. Medisch gezien ziet de kinderarts (nog) geen reden voor vervolgstappen, maar via de Kraamzorg kregen wij de tip om aan uw praktijk te denken.
 
Beste Karin, we wilden jou nog hartelijk danken voor de behandeling. We hebben een totaal ander (lees: meer ontspannen) kindje teruggekregen dat nu gewoon 2 tot 3 keer per nacht om voeding vraagt, i.p.v. elk uur – letterlijk 8 keer per nacht – wakker wordt en huilt. Heel veel dank namens Nathalie, mij en natuurlijk de kleine meid “Valerie”.
 

– Sam.        13/09/2019

‘Hoofdpijn….’

Ik heb al een aantal jaren last van stevige en verschillende soorten hoofdpijnen. Deze hoofdpijn was dagelijks aanwezig. Ik heb heel wat dokters en specialisten gezien de afgelopen jaren.
 
Toen we ons 1e kindje kregen zijn we met hem naar de osteopaat geweest i.v.m. krampjes. Eerlijk toegeven, het was niet zo mijn ding. Maar nadat mijn zoontje 2 keer kort achterelkaar behandeld was door de osteopaat waren de klachten bij hem weg. Geen krijsend kind meer na de voeding en de nachten werden netjes doorgeslapen.
 
Aangezien er op internet ook werd gesproken dat osteopathie je kon helpen tegen hoofdpijn, heb ik ook voor mijzelf een afspraak gemaakt. 
Direct na de 1e afspraak was de 1e soort van hoofdpijn al weg (dit was de spanningshoofdpijn die van achteruit je nek over je hoofd trekt). 
 
Ik heb ondertussen ook een operatie gehad bij de KNO-arts waardoor de klachten ook grotendeels zijn verholpen, echter ga ik toch nog gemiddeld 4 keer per jaar naar Karin. Ik merk dat ik er baat bij heb en dat ik het ook nodig heb. Ik kan gerust zeggen dat ik de kwaliteit van het leven weer een beetje terug heb en dat de Osteopaat daar zeker een groot deel aan bijgedragen heeft en zal blijven doen.
 
Dank je wel Karin en tot de volgende behandeling…
 

– Rens Lempens.        08/09/2019

‘Zware hersenschudding na val van paard’

Karin, na een val van mijn paard en een zware hersenschudding 2 maanden last en hoofdpijn, maar na 2 keer behandeling door jou weer 100% klachtenvrij!!! Hoera!!! En héél véél dank!

– Josefien G.        12/04/2019

‘Ik heb zoveel geprobeerd om van mijn migraine af te komen’

Een beetje sceptisch begon ik aan de behandeling. Ik heb in de afgelopen jaren al zoveel geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Toch ben ik, nu ik verschillende keren door Karin behandeld ben, volledig overtuigd van het positieve effect van osteopathie. Het belangrijkste is het besef dat het lichaam van top tot teen met elkaar in verbinding staat. Alle ‘knelpunten’ in het lichaam worden door Karin aangepakt. Na elke behandeling voel ik mij minimaal een maand véél beter. Heb ik minder pijn en veel meer energie. Karin is lief, deskundig en heel professioneel. Ze neemt de tijd en ik heb veel vertrouwen in haar behandelingen.

– Jasmijn H.        11/04/2019

‘Osteopathie, voor mij een nieuwe ervaring die ik iedereen kan aanraden’

Via de fysiotherapeut doorverwezen naar Care-In voor osteopathie voor de behandeling van een langdurige blessure. Voor mij een nieuwe ervaring die ik iedereen kan aanraden. Naast het feit dat Karin een heel fijn mens is, is ze een kei in haar vak. Ze legt altijd uit wat haar inzichten zijn en waarom ze me op welke manier behandeld. Beetje bij beetje gaat het steeds beter met mijn blessure!

– Leonie M.        11/04/2019

‘Chronische schouderpijn bij sporter’

Ik kwam bij mijn osteopaat Karin omdat ik last had van een schouderklacht, die mijn plezier in het sporten verhinderde. Voordat ik osteopathie probeerde was ik al een hele tijd naar de fysiotherapeut geweest, maar de behandeling leek niet echt te helpen. Toen ik bij Karin kwam werd ik snel geholpen, vanaf de eerste behandeling voelde ik al een verschil. De schouderklacht werd minder, en ik kon het sporten weer langzaam opbouwen. Na 6 behandelingen was de klacht waar ik meer dan een jaar mee had rondgelopen, helemaal weg en kon ik weer volledig mee doen. Nu doe ik zelfs weer mee aan wedstrijden, en kan ik weer gewoon onbezorgd sporten.

– Rik Pepping        18/04/2018

‘Klachten na operaties en bestralingen’

In 2007 heb ik een borstbesparende operatie gehad. Daarna zijn allebei mijn borsten geamputeerd en heb ik links nog 40 bestralingen gehad. In 2006 heb ik een kaakoperatie gehad waarbij mijn onderkaak gebroken en gerepositioneerd moest worden. Verder heb ik een scoliose en twee wervels te veel in mijn onderrug, een versleten linkerknie en rsi klachten in mijn onderarmen. Hierdoor heb ik regelmatig klachten aan mijn knie, arm, rug, nek en schouders Mijn osteopaat Karin heeft vastgesteld dat mede door al die operaties verklevingen, blokkades en littekenweefsel zijn ontstaan. Die worden nu behandeld. Na een behandeling voel ik me veel soepeler, beter en ik voel mijn energie weer stromen. De tweede dag na de behandeling heb ik soms wel spierpijn. Omdat het littekenweefsel ontstaan door de operaties niet meteen goed is behandeld, heb ik regelmatig een behandeling nodig als onderhoud. Voor mij werkt dat goed. Over het geheel genomen gaat het inmiddels veel beter met mij. Ik ervaar de behandelingen door Karin als zeer kundig en prettig. Zij geeft niet snel op.

– Mirjam S.        24/04/2018

‘Krampen en pijn in armen en benen’

Ik had al anderhalve maand last had van krampen in mijn armen en benen en pijn in mijn schouder. Het wilde maar niet overgaan. Na één behandeling bij Karin waren de krampen weg. Mijn schouderpijn was na de tweede behandeling ook helemaal verdwenen. Bijna niet te geloven, maar toch écht waar. Ook nu na zoveel maanden heb ik helemaal geen last meer gehad. Ik kan mijn werk weer doen en ben superblij. Ik vond het prettig dat ik ook uitleg kreeg over hoe het allemaal werkt. Het lichaam zit toch wonderbaarlijk in elkaar.

– Dirk Lub        23/04/2018

Kwaliteitsregister NOF

2017.17.10

Kwaliteitsregister NRO

10144

KvK

65349784

Rijksstraatweg 187

6573 CE  BEEK-UBBERGEN

E-mail

info@care-inosteopathie.nl

Telefoon

085 0600 966

Sluit Menu