Zorgverzekeraarvergoed

Osteopathie wordt door bijna alle verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Je hebt dan niet te maken met jouw eigen risico.

Klik hierboven voor een directe link naar de website van www.zorgwijzer.nl, met een overzicht van zorgverzekeraars en de vergoedingen (fouten in het overzicht voorbehouden).

Neem om misverstanden te voorkomen contact op met je zorgverzekeraar. Alleen de behandelingen van een geregistreerd osteopaat komen in aanmerking voor vergoeding. Dit vanwege de kwaliteitseisen die het register stelt en waar verzekeraars zich achter hebben geschaard. Care-In Osteopathie is lid van de Nederlandse Osteopathie Federatie en geregistreerd in het kwaliteitsregister.

De periode tussen twee opeenvolgende behandelingen kan nogal variëren. Ik zal op basis van mijn kennis en ervaring een advies afgeven en dit met je bespreken. Een interval van enkele weken is heel gebruikelijk. Na ieder consult wordt jouw lichaam de tijd gegund om optimaal te reageren. Vervolgens krijg je de volgende behandeling.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam krijgt zo de gelegenheid om zijn werk te doen.